Marie-An Becks

Liefde voor interieur stroomt door het DNA van Kriatura. Na enkele jaren ervaring op te doen in de sector kriebelde de ondernemerszin bij oprichtster Marie-An. Wat begon als kantoorinrichting groeide uit tot interieurprojecten voor particulieren en volledige ontzorging in de vorm van klantenbegeleiding. Met een persoonlijke aanpak en eenvoudige ingrepen onze klanten bekoren, daar halen we voldoening uit.

Ontwerpen

Creatief puzzelen met ruimtes? Dat kunnen wij als de besten. Met meer dan 15 jaar ervaring in onze broekzak heeft geen enkele ruimte nog geheimen voor ons. Zowel particulieren als professionelen zijn bij ons aan het juiste adres. Samen bekijken we uw noden en na een opmeting en fotoreportage van de huidige toestand gaan we aan de slag om het interieur van uw dromen te creƫren.

Render voorbeeld
Interieur voorbeeld - eetkamer

Realiseren

Naast het ontwerp, verzorgen we de realisatie van uw project. Wij beschikken over de juiste contacten met sterk op elkaar ingespeelde vakmannen. Zo garanderen we dat het plaatje klopt tot in het kleinste detail. Dankzij onze jarenlange expertise beschikken we over de nodige knowhow om uw project zorgvuldig te coƶrdineren, plannen en uw budget te beheren. Voert u de werken toch liever grotendeels zelf uit? Ook hiervoor bent u bij Kriatura aan het juiste adres.

Betrouwbare partner

Met Kriatura interieurarchitectuur kiest u voor een betrouwbare partner met een hart voor ontzorging. Van grote tot kleine projecten, van sleutel-op-de-deur tot en met de oplevering.

Vanuit een persoonlijke aanpak en met heldere communicatie realiseren we unieke concepten binnen het gewenste budget en de afgesproken timing.