Samen bespreken we de plannen en het lastenboek

Efficiƫnt plan & lastenboek

Door de ruimtes zo efficiƫnt mogelijk in te delen zetten we het verkoopplan om in een praktisch uitvoeringplan. Zo zorgen we ervoor dat uw basisplan en lastenboek uitgroeien tot een concrete versie.

Bespreking klant

Tijdens de eerste afspraak met de klant bespreken we de vooropgestelde afwerkingen. Wil de klant hiervan afwijken? Dan bekijken we samen de mogelijkheden en geven we een indicatie van wat dit betekent voor het budget.

Opvolging volgens timing

Vanuit de keuzes van de klant vragen we eventuele offertes of meerprijzen op en zorgen we voor een definitief akkoord van de klant vooraleer deze in bestelling gaan. We houden de vooropgestelde timing nauw in de gaten en zorgen ervoor dat de kopers hun keuzes op tijd kunnen maken zodat alles volgens schema verloopt.

Grondplan op maat

Wanneer alle knopen zijn doorgehakt, gaan we aan de slag met het plan en wordt het indien nodig gewijzigd. Elke klant ontvangt zo een grondplan op maat. Per appartement of woning stellen we tenslotte een dossier op met de vastgelegde keuzes, materialen, offertes, meerprijzen, plannen ...

Voorbeeld interieur - kast met planten

Oplevering

Als de werken achter de rug zijn, zijn wij - indien gewenst - aanwezig bij de oplevering.