Voorbeeld interieur - keuken

Kennismaking

Bij Kriatura staan we te popelen om u en uw project persoonlijk te leren kennen. Tijdens een eerste, vrijblijvende kennismaking leren we elkaar kennen en raken we vertrouwd met uw project, behoeften, verwachtingen, timing en budget.

Offerte erelonen

Afhankelijk van de grootte van het project ontvangt u na het kennismakingsgesprek een offerte met onze erelonen.

Opmeten en puzzelen

Zodra wij uw akkoord ontvangen gaan we aan de slag. Starten doen we met een opmeting en fotoreportage van de huidige toestand.

Vervolgens puzzelen we met de ruimte tot we de best mogelijke oplossing voor uw noden vinden.

Plannen

Voorontwerp

Zodra we een voorontwerp in 2D en 3D voor u klaar hebben plannen we opnieuw een afspraak in. We presenteren u een boekje met ons eerste ontwerp en overlopen dit samen. We houden rekening met uw opmerkingen zodat we indien nodig kunnen bijsturen. Dit laat ons toe het voorontwerp verder uit te werken naar uw wensen. Uiteraard is ook hier opnieuw ruimte voor bijsturing tijdens een persoonlijk gesprek.

Definitief plan

Zodra we een 'go' krijgen zetten we het voorontwerp om tot een definitief ontwerpplan. Ook de afwerking en materiaalkeuze worden bepaald. We leggen u het definitieve plan voor en zorgen ervoor dat u dit zowel op papier als digitaal ontvangt.

Voorbeeld interieur - living

Uitvoering & coördinatie

Ook voor de realisatie van uw project bent u bij Kriatura aan het juiste adres. Wij garanderen een volledige ontzorging en beschikken over de juiste contacten met sterk op elkaar ingespeelde vakmannen. Zo garanderen we dat het plaatje klopt tot in het kleinste detail.

Dankzij onze jarenlange expertise beschikken we over de nodige knowhow om uw project zorgvuldig te coördineren, plannen en uw budget te beheren. Voor de uitvoering en de opvolging stellen we achteraf een aparte offerte op, dit in functie van het ontwerp en de te realiseren werken.